Two states for two peoples? | Webinar

UKLFI Charitable Trust invites you to a webinar on “Two States for Two Peoples?” – The Palestinian-Israeli Conflict, International Law and EU Policy With Andrew Tucker and Prof Dr. Wolfgang BockChair: Natasha HausdorffOn Thursday 19th January 2023 at 7pm UK time(9pm Israel, 8pm Europe, 2pm US East Coast) In this webinar Prof Dr. Wolfgang Bock…

Symposium: Europa en de “tweestatenoplossing”

De EU staat erop dat er een Palestijnse staat wordt opgericht in de “bezette Palestijnse gebieden”. Jaarlijks worden miljoenen euro’s geïnvesteerd om dit streven te verwezenlijken, echter zonder resultaat. Waarom, en hoe nu verder? Deze thematiek wordt aangesneden tijdens het symposium Europa en de ‘tweestatenoplossing’, waarvoor u hartelijk bent uitgenodigd. Tijdens het symposium worden de resultaten gepubliceerd…